lördag 6 oktober 2007

Magknitsamnesi

Senaste Magknits känns ovanligt matnyttigt med en riktigt snygg pläd, minimala gosespöken och ett par strumpor jag skulle sticka om jag stickade strumpor. Men det som verkligen lockar är spetskoftan i silke, fast jag skulle nog sticka den lite längre och definitivt med mindre markerad midjeresår.
Det konstiga med Magknits är annars att trots att de har en mängd läckra, roliga, nördiga och direkt supersnygga mönster (om än uppblandade med märkligheter som bilbältesvärmare och näsduksasksfodral - antimakasser, någon?) så glömmer jag ständigt bort dem. Jag glömmer bort att titta efter senaste numret (hade aldrig kommit ihåg det om inte handmade så påpassligt hade skrivit om det) och jag kommer inte ihåg att lägga länkar till de mönster jag faktiskt tycker om. Det är obegripligt, särskilt som jag tycker att det är en trevlig site, behagligt formgiven och med ett trevligt tilltal. Och varje gång jag klickar mig igenom arkivet så hittar jag minst tio intressanta mönster som jag ... glömmer att lägga in bland mina bokmärken. Jag är uppenbarligen inte riktigt klok.

1 kommentar:

Kaffemoster sa...

Tack för påminnelsen! Jag har iofs bara kikat i magknits efter mönster till jaywalkerstrumpor (jag började sticka strumpor -95, och jag har inte slutat än. Jag behöver SMÅ projekt) men det fanns ju mycket annat roligt där också.